DOSTAVA

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije (opcijsko tudi Hitra pošta). Svojo izbiro glede pošiljanja si izberete pri oddaji naročila.

  • Dostava izdelkov na poljubni naslov na območju Republike Slovenije

Vsa naročila oddana do 14 ure, so odposlana še isti dan in je njihova dostava predvidena za naslednji delovni dan ali najkasneje v treh delovnih dneh. Vsa naročila sprejeta po 14 uri, pa bodo odposlana isti ali naslednji delovni dan.
Ob vikendih in praznikih se dostava ne opravlja, dostava se opravi v ponedeljek oz. naslednji delovni dan po prazniku.

  • Dostava telegramov v porodnišnice

V primeru pošiljanja telegrama v porodnišnico se poslužujemo storitev Hitre pošte, saj le na ta način lahko zagotovimo skrbno ravnanje s pošiljko in pravočasno dostavo (dokler je porodnica še v porodnišnici). TELEGRAME V PORODNIŠNICE DOSTAVLJAMO NASLEDNJI DAN – v kolikor je le mogoče pa že isti dan. Naročila oddana ob petkih do 10.30 ure so oddana že isti dan, med vikendi dostave NI.

Naročila prejeta OB PETKIH do 10.30 ure bodo dostavljena mamicam isti dan. Naročila prejeta po 10.30 uri pa bodo mamicam dostavljena v ponedeljek oz. prvi naslednji delovni dan, v kolikor je ponedeljek praznik.

Telegrami oddani med vikendom so dostavljeni v ponedeljek oz. prvi delovni dan, telegrami oddani med praznikih, so dostavljeni naslednji delovni dan.

Dostave med vikendi in prazniki ni.

Dostava telegramov poteka v skladu s pravili in notranjo organizacijo posameznih porodnišnic. Izjema je porodnišnica Postojna, kjer dostava telegramov v sobe otročnicam ni dovoljena zato telegramov v porodnišnico Postojna NE POŠILJAMO. Predlagamo pošiljanje darila na dom.

Dostava telegramov je mogoča v porodnišnice Ljubljana, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Postojna, Celje, Ptuj, Jesenice, Slovenj Gradec, Novo mesto, Brežice, Trbovlje, Izola ter Šempeter pri Novi Gorici.

OPOZORILO: Prosimo vas, da pred oddajo naročila preverite ali je mamica še v porodnišnici in ali bo pravočasno prejela vaše darilo, saj v primeru zavrnjenega telegrama (v kolikor je krivda vaša), ne bomo mogli povrniti stroškov dostave, ki znaša 6,90 € (z DDV), za vse porodnišnice. V kolikor niste sigurni, če bo porodnica še v porodnišnici vam priporočamo pošiljanje darila na dom.


IZVRŠENA DOSTAVA V PORODNIŠNICAH

Dostava se šteje za izvršeno v trenutku, ko je izročena v roke prejemnici telegrama. Kupec se zavezuje, da bo v času želene dostave dostopen po telefonu, zato da ga ponudnik lahko kontaktira v primeru nepredvidenih dogodkov povezanih z izročitvijo telegrama.

V primeru, da ponudnik telegrama ne more predati zaradi napačnega ali nepopolnega naziva prejemnice ali njene odsotnosti, oz. v primeru, ko prejemnica odkloni prevzem, se telegram zadrži pri ponudniku, obvesti se kupca in ukrepa v skladu z dogovorom med ponudnikom in kupcem. V kolikor v roku 30 minut od časa, ko se dostava ni mogla izvršiti, kupec ne da navodil za nadaljnje ravnanje, se smatra da je bila pošiljka izročena in ponudnik kupcu ni dolžan vrniti zaračunanih storitev izdelka in pošiljanja. Za zamudo, ki nastane zaradi nepopolnih ali manjkajočih podatkov o vsebini naročila ali prejemnici telegrama, je odgovoren kupec – naročnik telegrama.


STROŠKI DOSTAVE

Cena dostave je odvisna od tega ali pošiljate na naslove po Sloveniji ali pa v porodnišnico:

Pošta Slovenije – pošiljanje na poljuben naslov v Sloveniji: Cena 2,99 Eur (z DDV) za pakete, ki so dostavljeni naslednji dan ali najkasneje v treh delovnih dneh (ni garancije, da je dostava naslednji dan). Dostave med vikendi in prazniki ni.

Hitra pošta – za pošiljanje telegramov v porodnišnice po Sloveniji: Cena 7,90 Eur (z DDV). Se vam zdi to veliko? Storitev hitre pošte sicer stane 10,19 Eur, kar pomeni, da del stroška prevzamemo nase. Res je veliko a hitra pošta je edina storitev, ki zagotavlja visoko kakovostno storitev, pazljivo ravnanje in pravočasno dostavo v vse slovenske porodnišnice ob upoštevanju pravil v vsaki posamezni porodnišnici posebej. V ceno dostave pa je všteta tudi lična darilna embalaža s škatlo, klobučnim papirjem in lično vrečko z imenom mamice. Dostava izvršena isti ali naslednji delovni dan. Dostave med vikendi in prazniki ni.

Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu, z naročenimi artikli in jo poravnate skupaj z zneskom naročila.