VSE IDEJE LAHKO NAJDEŠ TUKAJ!

Ko izveš za svojo nosečnost, kljub temu, da je bila lahko do potankosti načrtovana, je pravzaprav mini “šok”. Še posebej če je to prva nosečnost. Ne veš kaj te čaka, imaš mešane občutke strahu, veselja, zmedenosti,..in seveda še v istem trenutku tudi vse znake nosečnosti 🙂 Najhuje pa je, da nihče ne ve, in da je dobro, da o tem še nekaj časa molčiš. Noro, kajne? Sploh za nas punce….biti tiho..?! 🙂 In potem se znajdeš pred dejstvom, da najprej, vsaj običajno, o svoji skrivnosti poveš partnerju (če že ni bil s teboj pri izvajanju testa). Potem pa je na vrsti še 3859 ljudi s katerimi bi rada delila veselo novico. Ampak KAKO POVEDATI ZA NOSEČNOST? In začne se boj za iskanjem IDEJE ZA OZNANITEV NOSEČNOSTI. Verjetno te je vsebina pritegnila, saj te je prineslo na naš blog, kjer ti bomo pomagali z idejami kako oznaniti veselo novico – NOSEČNOST.

Torej, zaenkrat verjetno vesta le vidva s partnerjem, počasi pa tvojega trebuščka ne bo več moč skriti pred ostalimi. Poleg tega se vam bo ves čas zdelo, da tako ali tako že vsi že sumijo, da ste noseči zato je bistveno, da se hitro odločiš za čim bolj inovativno in zabavno sporočanje vesele novice, ki bo v spominu ostalo vama in najbližjim za vedno. Seveda pa bosta o tem z veseljem pripovedovala tudi vajinemu malčku, ko bo malo starejši.

Kako povedati za nosečnost? – Je odvisno tudi od tega, komu želiš to sporočiti.

  • Kako povedati partnerju, da sem noseča? p.s. Zaploskam ti, če ti uspe pred partnerjem zdržati več kot 5min potem, ko si izvedela za novičko 🙂 hehe – No če ti torej uspe, bi bilo zanimivo, da mu skuhaš slastno kosilo ali pripraviš sladico in jo postrežeš na unikaten krožnik z napisom »Očka boš!«. Lahko se odločiš tudi za manj zamudno delov kuhinji in skuhaš kavico, ki bo tokrat zadišala iz skodelice z namigom “Nekaj je v zraku” – v notranjosti pa se bo skrival napis “Noseča sem”. Mislim, da te kave ne bo pozabil 🙂
  • V kolikor že imaš malčka, mu lahko nadeneš srčkan bodi z napisom »Postala bom starejša sestrica« ali “Postal bom starejši bratec. To je dobra ideja KAKO POVEDATI STARŠEM ZA NOSEČNOST. Lahko celo stavite kdo bo prvi pogruntal za kaj gre 🙂 Pri nas je bila ta zadeva kar napeta…:) Novopečeni dedki in babice bodo verjetno od veselja in srčkanosti malčka, ki bi nosil naš bodi potočili kakšno solzico. 🙂
  • Malčku lahko nadeneš tudi srček z napisom »starejša sestrica ali starejši bratec« – Kasneje bo le ta postal čudovit dekor za otroško sobico.
  • ALI IMAŠ RADA SREČKE? KAJ PA ČE REČEM – SREČKA ZA SPOROČANJE VESELE NOVIČKE? 🙂 Praskanje srečke zna biti zanimivo in napeto, saj nikoli ne veš kaj te čaka spodaj. Točno tako, bi se počutili tudi vajini najbližji in seveda VI, če bi jim v roke dali praskanko z napisom “noseča sem” ali babica boš, ali …no saj veš – različne kombinacije :). Praskanka za oznanitev nosečnosti je dobra ideja tudi zato, ker jo lahko najbližjim pošlješ po pošti in tako nihče (kljub COVID ukrepom) ne bo prikrajšan za tvojo oznanitev vesele novice.
  • Ena izmed idej za sporočanje vesele novičke je tudi skrivno sporočilo v balonu. Napis dodamo po vaši želji. Vi predate v roke nekomu le lično, belo škatlico z balončkom v katerem se skriva sporočilo 🙂 Oseba kateri sporočate novičko o svoji nosečnosti mora sama priti do tega, da se nekaj skriva prav v balonu 🙂

Tako. Ideje za oznanitev nosečnosti so napisane, sedaj pa je na tebi, da si izbereš najbolj primerno zase in si čim prej priskrbiš vse pripomočke, ki jih potrebuješ in jih lahko najdeš v naši trgovinici. Kot sem že omenila, spletna trgovina deluje nemoteno.

P.s. Ne pozabite narediti tudi kakšne slikice vaše oznanitve nosečnosti z našimi izdelki, ki nam jo seveda lahko pošljete in polepšate naš dan.

Se beremo spet kmalu, do takrat pa ostanite zdravi in srečni 🙂

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja