5 idej, kako preživeti nepozabno valentinovo z družino

1. Obiščite katero od priljubljenih »klopc ljubezni«

V zadnjem času so na najbolj priljubljenih razglednih točkah po Sloveniji zrasle posebne klopce ljubezni z izrezljanim srčkom na naslonjalu.

Razpršene so po lokacijah po celotni Sloveniji, vse od Lendave do Primorja, pa na Bledu, v Bohinju, Posavju in Severni Primorski.

Najbolj znana je seveda tista na Vogarju, od koder se razprostira največkrat fotografiran pogled na Blejsko jezero, najbližja prebivalcem osrednje Slovenije pa je klopca na Polhograjski Grmadi.

Večina poti ni zahtevnih, tako da bodo zlasti najmlajši uživali v pričakovanju ob iskanju klopce in seveda ustvarjanju nepozabnih družinskih fotografij na njih.

LOKACIJE KLOPI LAHKO NAJDETE TUKAJ!

 

2. Posadite drevo ljubezni

Odpravite se v katero od bližnjih drevesnic in izberite sadiko drevesa, ki bo predstavljalo rast vaše povezanosti.

Posadite ga na posebno mesto ob hiši ali v bližnjem parku in otroci bodo v pričakovanju opazovali, kako njihovo drevo raste.

Ko bodo odrasli, jih bo to drevo za vedno spominjalo na lepe trenutke, preživete v otroštvu.

3. Privoščite si filmski večer z družino

Med tednom zaradi naglice in obilo delovnih in šolskih obveznosti zmanjka časa za kvalitetno druženje z družino. Ustavite se. Izberite film, ki ga že dolgo želite pogledati, pa še niste našli pravega časa.

Specite pokovko, palačinke, pecivo ali karkoli, kar vaša družina obožuje in se skupaj sprostite v udobju dnevne sobe

.

 

4. Pojdite na družinski zmenek

Naj bo ta dan poseben tudi s skrbno izbranimi oblačili. Če so vaši otroci še majhni in želite dan nekoliko popestriti najdete v naši spletni trgovini nekaj idej za valentinovo. Našli boste bodije, majčke in valentinove čestitke. Ponudba na voljo TUKAJ!

5. Izmenjajte si družinske Valentinove voščilnice

Izkazovanje ljubezni naj ne bo omejeno samo na ljubezen staršev do otrok, ampak tudi med očkom in mamico. Izkoristite ta dan za ponovno obuditev iskric med vama – pripravite valentinove voščilnice za celotno družino, še posebej pa se potrudite za svojega dragega/drago.

V kolikor potrebujete namig, priporočamo izdelavo personalizirane valentinove kartice, ki jo najdete TUKAJ! 

Vsekakor pa vam želim, da se imate karseda lepo!

 

Sara