Z veseljem sporočam, da je svoja vrata odprla moja in samo moja butična trgovinica, ki jo najdete na spletnem mestu www.vpricakovanju.si. Končno lahko pišem svojo zgodbo in jo delim z vami in upam, da vam bo vsaj malo v užitek, kot je seveda meni.

Ni bilo tako enostavno kot morda deluje na prvi pogled zato sem še toliko bolj ponosna, da mi je uspelo. Predvsem pa me navdušuje dejstvo, da sem se v veliki meri izognila masovnim naročilom artiklov in da vam lahko predstavim in ponudim izdelke lastne blagovne znamke V pričakovanju. Izdelki so izdelani v Sloveniji, ročno in iz kvalitetnih materialov in nastajajo pod spretnimi prsti lokalnih izvajalcev.

Kaj sploh je V pričakovanju.si? Je spletna trgovina, kjer se skriva ponudba, ki bo nežnejšemu spolu narisala nasmeh na obraz ….in to je to….to je bistvo vsega – bistvo za katerega sem se tako trudila. To je moja inspiracija – vaš nasmeh.

Ko sem bila v porodnišnici po rojstvu moje prve hčerke sem seveda tako kot večina od vas prejela kar nekaj telegramov v porodnišnico. Ne vem za vas ampak mene so neizmerno ganili. Morda so bili krivi hormoni ali kako že pravijo….ampak tako ganili, da sem vedela, da je to tisto bistvo, ki sem ga iskala kot idejo.

Seveda pa telegrami ob rojstvu niso bili dovolj. Morala sem si še malo otežiti prve korake ob ustvarjanju trgovine in tako sem dodala kar nekaj kategorij, ki jih bom vztrajno polnila za vas. Najdete lahko kategorijo izdelkov za oznanitev nosečnosti, darila baby shower, izdelke za dojenčke in malčke ter welcome home darila oz. darila za mamico. Tukaj lahko pogledate vse izdelke iz vseh kategorij. Več o posameznih kategorijah pa vam bom napisala naslednjič.

Zakaj pa ravno V pričakovanju?…Ob tej besedni zvezi bi marsikdo pomislil na nosečnico in to povezal z njenim pričakovanjem dojenčka…in ima prav. A v pričakovanju je mnogo več kot le to. Jaz pravim, da gre pravzaprav kar za posebno čustvo. Pomislite kaj vse se dogaja v otrokovih možgančkih, ko pričakuje zabavo za svoj rojstni dan ali še bolje, ko pričakuje in čaka, da bo lahko odprl darila, ki jih je prinesel božiček. In ob tem se spomnite tudi nase….kako veseli in navdušeni smo, ko se česa veselimo, ko nekaj pričakujemo….karkoli kar nam je vzadovoljstvo….PRIČAKOVANJE….to je res nekaj lepega….pomislite kako v resnici žari bodoča mamica, ki pričakuje dojenčka…..če to ni dovolj pa se spomnite nase kako na koledarju odštevate dneve do dopusta….=) In drage dame, da ne pozabim. A veste tisti občutek, ko kupimo preko spleta nekaj zase….in pričakujemo paket in smo poštarja vesele, kot še nikoli. No tako. V tem je bistvo imena V pričakovanju…

V tem trenutku pa se mi zdi primerno tudi, da se zahvalim vsem, ki so mi stali ob strani in podpirali mojo idejo. Hvala za vse spodbudne besede, hvala, da ste mi pomagali, da sem spet našla bistvo, ko sem vmes že obupala in seveda hvala, ker ste prenašali vse moje zgovorne misli, ideje, vsakodnevne spremembe in popravke ter na splošno mene, ko je bilo najtežje =).

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja