Prihaja dan – dan posebnih vezi, ki jih je nemogoče pretrgati. MATERINSKI DAN -To je dan posebnih žensk, močnih, čustvenih, razigranih, utrujenih, neprespanih – a popolnih. To je dan za nas MAMICE.

Morda okoliščine v katerih smo se trenutno znašli res niso najbolj rožnate. Prekrižani so bili mnogi načrti in naša brezskrbna življenja so napolnjena z negotovostjo.

A to je čas, ko se ustavimo, vdihnemo in razmislimo o tem kdo smo in kaj je pravzaprav v življenju res pomembno. Zdaj vidimo kako malo v resnici potrebujemo, da smo srečni in da je ravno to naše bistvo.

S tem razlogom sem se odločila svoj projekt, čeprav nepopoln, izpeljati do konca in sem za vas vseeno pripravila idejo kako preživeti materinski dan, se imeti lepo in si ga zapomniti za vedno.

Dvignimo glavo in s pametnimi in varnimi potezami navkljub situaciji zajemite življenje z veliko žlico.

Mamice vam pa želim popoln materinski dan – ker si ga zaslužite. Naj bo ljubeč, preprost in čudovit dan v objemu najbližjih.

Stisnite svoje otroke, povejte jim kako jih imate rade in dan preživite tako, da bo sreča napolnila prostor in zanetila iskrice v otroških očeh.

Vse te prijetne trenutke fotografirajte, ujemite vse pomembne detajle – roka poboža otroško glavico, umakne pramen las z dekličinega obraza, majhen poljubček na lice, objem, stisk rok,… To so te vezi, ki ne obstajajo nikjer na svetu – samo med vami in vašim otrokom. To je tisto nekaj posebnega. In moram se zahvaliti Nini Rojc Dobrin, ki ustvarja pod imenom @nina_roydo za vse čudovite fotografije, ki so nastale. Tudi skoraj vse fotografije, ki so objavljene na spletni strani www.vpricakovanju.si so njeno delo.

Po koncu dneva ne odlašajte in fotografije čim prej razvijte. Jaz sem za razvijanje tokrat uporabila aplikacijo @printeeapp in sem zelo navdušena. Naložila sem si aplikacijo, s telefona izbrala fotografije in izbrala želeni format, izpolnila podatke o dostavi in fotografije so bile v nekaj dneh pri meni.

IDEJA ZA USTVARJANJE

Vzemite večji okvir za fotografije – odstranite steklo. Na hrbtišče lahko nalepite papirnato ozadje s kakšnim motivom (jaz velikokrat kupujem material za ustvarjanje v @darilnica_klavdija, kjer imajo spletno trgovino z ustvarjalnim materialom). Namesto papirja lahko uporabite blago, ki ga nalepite na hrbtišče – jaz sem uporabila t.i. platno, ki mi je ostalo od enega žaklja. Nato vzemite vrvico in jo napeljite v dve ali tri dolžine. Jaz sem jih potegnila ven na zadnji strani in zalepila kar z lepilnim trakom. Nato pa prilepite še kljukice – dobite jih v skoraj vsaki trgovini z ustvarjalnim materialom. TAKO in je. Simpatičen okvir za fotografije je pripravljen, da vas razveseli vsakokrat, ko boste šli mimo njega.

Skratka – ne glede na vse si pričarajte prijeten dan – mi pa se bomo potrudili po najboljših močeh, da vam pri tem pomagamo in ustvarimo lep spomin in večen opomnik na to kaj v življenju zares šteje in kdo smo, ko izgine vse okrog nas. Za vas smo pripravili tudi simpatično darilo za materinski dan. Hvala Bojani iz @breflection za sodelovanje. DARILO NAJDETE TUKAJ.

Objem.

Sara ❤

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja