OZNANITEV NOSEČNOSTI ALI KAKO POVEDATI ZA NOSEČNOST

Želim vam predstaviti kategorijo moje trgovine in sicer OZNANITEV NOSEČNOSTI, kjer lahko najdete izdelke,k i vam pomagajo pri vprašanju: KAKO NA IZVIREN NAČIN SPOROČITI, DA SEM NOSEČA, povem pa vam tudi kako sem veselo novičko o novem članu bližnjim povedala jaz…

Kako povedati, da sem noseča – ideje za oznanitev nosečnosti

Ko sem zanosila sva s partnerjem takoj, ko sva se navadila na dejstvo, da sem noseča in v drugo na dejstvo, da sem že spet noseča – začela iskati ideje kako povedati za nosečnost najinim bližnjim. Ne vem kako je bilo pri vas ampak midva sva imela s tem celo zabavo. Nekako naju ni zadovoljilo dejstvo, da bi le prišla na obisk in rekla »Noseča sem…yeey« … In drugače, kaj bo za kosilo? »…To je bilo preveč dolgočasno. Tako sva vsak na svojem telefonu iskala način kako povedati, da sem noseča, iskati izdelke, fotografije…nekaj kar bi nama padlo v oko, da bi presenetila bližnje in prijatelje. Ob tem sem opazila, da pri nas razen člankov z idejami ni prav velike izbire za oznanitev nosečnosti, torej bi morala naročati iz tujine kar pa zame ni prišlo v poštev….takšna raglja kot sem pa res nisem mogla zase zadrževati tako velike skrivnosti…saj mi je skoraj na čelu pisalo, da sem noseča. Še hodila sem kot kakšna nosečnica. No in tako sem se ob iskanju izdelkov za svojo trgovino kaj kmalu spomnila, da bi nekaj tovrstnih artiklov ponudila kar sama. Vse izdelke iz kategorije KAKO POVEDATI ZA NOSEČNOST lahko pogledate TUKAJ.

Najdete lahko skodelice z zgovornim napisom na dnu “Noseča sem”, prav tako tudi desertne krožničke, kjer piše Očka boš…mene bi kar ščemelo, ko bi čakala, da nekdo poje tortico, ki sem jo postregla z napisano novičko. TUKAJ si lahko pogledate skodelico z napisom “Noseča sem”, ki se nahaja na dnu skodelice.

Kako povedati, da sem noseča – oznanitev nosečnosti

Za bolj enostavno izbiro so na voljo tudi t.i praskanke, kjer se napis skriva pod srčkom, ki ga je potrebno podrgniti s kovančkom – podobno kot pri srečki…in še dobitna je..! Ena izmed simpatičnih idej je tudi, da v kolikor imate že starejše otroke,  jim oblečete majčke z napisom »Postala bom starejša sestrica« ali “Postal bom starejši bratec” in čakate, da nekdo prvi prebere.

Poleg tega pa sem želela ponuditi še nekaj nekoliko drugačnega in sicer lesen srček z napisom »Starejši bratec in Starejša sestrica« –  S srčkom se lahko fotografirate in razvite fotografije odnesete svojim bližnjim. Kdo je pa pri vas najbolj pozoren na detajle? Srček z napisom “Postala bom starejša sestrica” si lahko pogledate TUKAJ.

Naj pa povem še, da seveda sva imela s partnerjem pripravljene ene metode kako povedati staršem za nosečnost in spet druge metode za sporočanje med prijatelji….cel proces, saj pravim =).

Zdaj vas pa verjetno že zelo zanima kako sva novico sporočila, kajne?

No prvič je bilo tako, da kakor sem rekla nisem našla razen majčke nič posebnega na našem trgu zato sva bila izvirna na drugačen način. Ravno v tistem obdobju sva jemala kredit in sva tako verzijo kreditne pogodbe nekoliko prilagodila. Torej rekla sva staršem in bratom, da smo včeraj podpisali to kreditno pogodbo in da naju izredno skrbi 35. člen, kjer so neke čudne navedbe o nekih stroških in da sedaj ne veva kaj in kako in da upava, da naju niso kako prinesli naokrog in če lahko skupaj preberemo in pogledamo ta člen. Skratka za bodočo babico, za bodočega dedka, za bodoče strice, sva za vsakogar posebej pripravila izvod z njihovim vključenim imenom.

V 35. člen pogodbe sva torej vključila, da se npr. Janez Novak strinja, da bo glede na kreditno pogodbo z dne tega in tega sprejel odgovornost in bo kril vse stroške, ki bodo nastali v letu 2017 zaradi na novo prejetega naziva in sicer: POSTAL BOŠ DEDEK.

No pri mojih starših je bilo tako, da si je mami zelo resno nadela očala za branje, bodoči dedek se je vsedel na svoj stol, brat pa ležerno kot vedno bral v stoje v kuhinji. In sva čakala…..kdo bo prvi kaj pogruntal. Moja mami je kaj hitro začela…in kaj imam jaz s to kreditno pogodbo in s stroški. Saj nisem bila niti zraven….in oči jo je poslušal…tako, da sploh ni mogel brati, ko je toliko kramljala in jamrala na glas….mislim, da je 5x začela z branjem….Moj brat je prebral dokaj hitro in rekel….JA ITAK….in se zarežal….Mami se je še kar ukvarjala z začetkom člena in sploh še ni prebrala do konca….Oči je počasi le prebral in vse kar je uspel izdaviti je bilo….to pa ne…dedek pa ne bom…a sem že toliko star? Moja mami pa …kakšen dedek? Kaj…potem je pa le prebrala kaj se dogaja. Vsi so bili veseli, predvsem, da nimajo kakšnih stroškov zaradi kredita =). Šele naslednji dan pa se mi zdi, da so bili zares veseli, da bomo dobili novega člana.

No pri starših mojega partnerja pa je bilo tudi kar pestro, saj je bil oče partnerja dejansko tudi zraven, ko smo pogodbo o kreditu podpisovali. In mu nikakor ni bilo jasno kako se je ta člen sedaj znašel tukaj in da gre gotovo za napako, saj smo pogodbo vendar pri notarju trikrat prebrali. In da to se je gotovo zatipkala ta gospa, ki piše po nareku in da je obvezno jutri treba poklicati k notarju. Pri vsej tej debati tudi mami od partnerja sploh ni uspela hitro prebrati do konca a ko ji je uspelo se je samo zahihitala in zadeva je bila jasna. Tudi bodoči dedek je kmalu pogruntal koliko je ura. In seveda so bili vsi zelo veseli.

Tako se nam je pridružila moja hčerkica…

V drugo pa smo novičko predali tako, da smo moji hčerkici oblekli majčko z napisom Postala bom starejša sestrica, ki jo lahko najdete tudi tukaj v moji trgovini. Moram povedati, da je bilo kar hecno saj ljudje niso toliko pozorni na napis…Res sem mislila, da bo šlo to hitreje oz. da bodo pogruntali takoj, ko o bodo zagledali. A potrebno je bilo kar nekaj vrtenja okrog babic in dedkov, da so počasi le prebrali….in potem je trajalo še, da so dejansko dojeli vsi po vrsti…haha…smo se zares nasmejali. Poleg tega pa imamo tudi gluhega dedka, ki še potem, ko smo že vsi vedeli še kar ni vedel za kaj gre saj nas seveda ni slišal. Zato smo ga nagovorili, da je napis le prebral in seveda od veselja kar skočil v zrak. Skratka majčka je zažigala tako doma kot potem tudi, ko smo na obisk povabili še vse prijatelje. Zabavno in srčkano. PRIPOROČAM….=)

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen.